Wie zijn de bekendste kattenverzekeraars?

Tijdens het vergelijken van kattenverzekering zul je al snel merken dat er relatief veel verschillende verzekeraars actief zijn binnen deze markt. Het kan daarom verwarrend zijn om te bepalen welke verzekeraar het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie. In dit artikel worden de vijf bekendste kattenverzekeraars kort besproken. Hierdoor kun je uiteindelijk bij het afsluiten van jouw kattenverzekering een goede keuze maken.

Het vergelijken van de premie van de verschillende kattenverzekeraars kan eenvoudig en snel via onze website. Binnen enkele minuten kun je al een kattenverzekering afsluiten!

OHRA kattenverzekering

De OHRA kattenverzekering krijgt van ons een gemiddelde beoordeling van 3.5 van de 5 sterren. De maandelijkse premie is gemiddeld €7.48 (voorbeeldberekening) met een maximale dekking van €3.500 op jaarbasis. Het eigen risico bij deze kattenverzekeraar is 20%.

HEMA kattenverzekering

De HEMA kattenverzekering krijgt van ons een gemiddelde beoordeling van 3.5 van de 5 sterren. De maandelijkse premie is gemiddeld €9.49 (voorbeeldberekening) met een maximale dekking van €3.000 op jaarbasis. HEMA werkt met een vastgesteld eigen risico van €45 op jaarbasis.

PetPlan kattenverzekering

De PetPlan kattenverzekering krijgt van ons een gemiddelde beoordeling van 3 van de 5 sterren. De maandelijkse premie is gemiddeld €21.11 (voorbeeldberekening) met een maximale dekking van €4.000 op jaarbasis. Het eigen risico van PetPlan varieert tussen de 20% en 50% (afhankelijk van de verzekeringsvorm).

InShared kattenverzekering

De InShared kattenverzekering krijgt van ons een gemiddelde beoordeling van 4 van de 5 sterren. De maandelijkse premie is gemiddeld €21.91 (voorbeeldberekening) met een maximale dekking van €3.500 op jaarbasis. Het eigen risico met een InShared kattenverzekering is 15% per jaar.

Reaal kattenverzekering

De Reaal Dier en Zorg kattenverzekering krijgt van ons een gemiddelde beoordeling van 2.5 van de 5 sterren. De maandelijkse premie is gemiddeld €16.04 (voorbeeldberekening) met een maximale dekking van €5.000 op jaarbasis. Het eigen risico van een Reaal kattenverzekering is 19% op jaarbasis. Voorheen heette deze verzekering de Proteq kattenverzekering, maar deze is per december 2017 omgedoopt tot Reaal Dier en Zorg.

Meer weten? Kijk dan bij onze vergelijking van kattenverzekeringen.

Mobiele versie afsluiten