OHRA kattenverzekering

OHRA is een van de grotere verzekeraars van Nederland. Zij bieden allerlei verzekeringen aan, en ook de OHRA huisdierenverzekering. Dit product is veel gekozen onder kattenbezitters. U kunt een keuze maken uit verschillende dekkingen.

Voordelen OHRA kattenverzekering;
Goedkope premie
Zeer uitgebreide dekking
Zelf uw dierenarts kiezen
Alle rassen katten verzekeren
Online declareren

Meer informatie over de OHRA Huisdierenverzekering.

Kattenverzekering van OHRA

Bij OHRA kunt u eenvoudig en snel een kattenverzekering afsluiten voor uw geliefde huisdier. Op onze website kunt u de beste aanbieders van kattenverzekeringen vergelijken. Uiteraard is de OHRA kattenverzekering ook in onze vergelijkingen opgenomen. Bij OHRA is het mogelijk om online een kattenverzekering af te sluiten. Voor het afsluiten van een dergelijke verzekering van OHRA, moeten een aantal stappen worden doorlopen. Hieronder worden de stappen voor het afsluiten van een kattenverzekering via de website van OHRA beschreven.

Hoe sluit ik een kattenverzekering af bij OHRA?

De eerste stap voor het afsluiten van een kattenverzekering bij OHRA is naar de website van OHRA te gaan. Vervolgens zal u worden gevraagd naar de naam van uw huisdier en wat voor soort huisdier het is, bij deze stap kiest u voor ‘kat’. Na het klikken op de knop ‘Bereken direct je premie’ zal worden gevraagd om een aantal aanvullende gegevens. Vul in deze velden het ras van uw kat in, de geboortedatum van uw kat en uw gezinssituatie. Het is bij OHRA alleen mogelijk om een kattenverzekering af te sluiten voor katten die jonger zijn dan 7 jaar bij het afsluiten van deze verzekering. Na het klikken op de knop ‘Premie berekenen’, krijgt u de keuzes uit de 3 pakketten die OHRA heeft. Bij OHRA kunt u een Basis, Plus of Top kattenverzekering afsluiten. De verschillen zullen hieronder kort worden beschreven.

OHRA Basis kattenverzekering

De OHRA basis kattenverzekering vergoed medische kosten tot een maximaal bedrag van €2.500 per jaar. Bij dit pakket is consult van een dierenarts, evenals alle noodzakelijke operaties en eventuele aandoeningen aan heupen en ellebogen van de kat inbegrepen.

OHRA Plus kattenverzekering

De OHRA basis kattenverzekering vergoed medische kosten tot een maximaal bedrag van €3.500 per jaar. Bij dit pakket is consult van een dierenarts, evenals alle noodzakelijke operaties en eventuele aandoeningen aan heupen en ellebogen van de kat inbegrepen.

OHRA top kattenverzekering

De OHRA basis kattenverzekering vergoed medische kosten tot een maximaal bedrag van €5.000 per jaar. Bij dit pakket is consult van een dierenarts, evenals alle noodzakelijke operaties en eventuele aandoeningen aan heupen en ellebogen van de kat inbegrepen.

Meer informatie over de OHRA Huisdierenverzekering.

Nota bene; de getoonde premie betreft slechts een voorbeeldberekening. De premie die op de website van de verzekeraar wordt getoond, is te allen tijde leidend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *