Kies een kattenverzekering nauwkeurig

Er zijn meerdere verzekeraars die kattenverzekeringen aanbieden. Aan jou om de meest geschikte te vinden tegen de laagste prijs. Je kunt websites van verzekeraars bekijken en berekeningen maken, maar het kan handiger. Via Kattenverzekering.org kun je in één keer meerdere verzekeraars vergelijken en de beste kattenverzekering afsluiten. Let wel goed op de kwaliteit van de verzekering.

Op de websites van de verzekeraars wordt hun eigen kattenverzekering neergezet als de beste keuze, maar is dat wel zo? Daar kom je alleen achter door de verzekering te vergelijken met andere verzekeraars die de kattenverzekering ook aanbieden. Vergelijken op de premie kan in één oogopslag, maar hoe zit het met de kwaliteit van de verzekering?

Op Kattenverzekering.org hebben wij hier over nagedacht. Wij geven niet alleen de premies, wij geven jou ook een indruk van de kwaliteit van de verzekering. Dit geven wij aan met een weergave in sterren. De slechtste verzekering heeft nul sterren en de beste vijf sterren. In de praktijk blijkt dat de goedkoopste kattenverzekering vaak ook nog één van de beste beoordelingen krijgt.

De kattenverzekering van OHRA

Deze verzekeraar biedt een goedkoper kattenverzekering aan. Houd er wel rekening mee dat de dekking beperkt blijft tot €3.500. Ook blijft een deel van de rekening voor eigen rekening, namelijk 20% van de rekening. Er zijn kattenverzekeringen waarbij het eigen risico lager is, maar de maandelijkse premie ligt juist hoger.

Kun je zonder een kattenverzekering?

Het is onzeker of je in de toekomst hoge medische kosten moet maken voor je kat. Je kunt het risico lopen door je kat niet te verzekeren, maar dat kan een kostbare beslissing zijn. Bij twijfel kun je beter gaan voor een goedkope kattenverzekering met een hoog eigen risico. Als de kosten toch een keer flink uit de hand lopen, heb je het grootste deel van de rekening wel afgedekt.

Mobiele versie afsluiten